WELCOME TO MY BLOG..

Dedikasi khas buat ibuku,suamiku & teman-temanku yang dicintai!

Wednesday, September 22, 2010

Only 8 MoRe Week!!!!!!!!!!!!

salam sume....masih tk terlewat kan utk saya ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin". Raya tahun ni berbeza dr raya sebelumnya..yela dulu bujang skrg dah kawin..raya thn depan plak insyaAllah bertiga da..hehehe..em..8 more weeks!! rasa jap je masa berlalu...skrg ni baby ibu dah 8 bulan..aktif sgt dia..sampai sakit nak tahan dia tendang2..tp tkpe..ibu suke..tu tandanya baby sehat..kan kan...barang2 dia so far nak complete dah..yg lain tgu dia lahir dulu lah..badan pun skrg cepat letih..selalu rasa pening nk pitam..dr pinggang sampailah ke jari kaki selalu lenguh dan kram..tido pun tak lena..huhuhu...tp tkpe..ada hikmah sumanya kan..nasib husband byk membantu..mekasih abg..sayang abg selalu tau! muah!!!!

this my scan baby 4d picture..hehehe..rasa2 mcm muke sape? mcm muke ibu je...(ayah mesti jeles...kuangkuangkuang) hehehe...



em....time2 mcm ni...perasaan teruja..takut..sume ada..yela 1st time la katakan..papun doakan saya selamat melahirkan baby 1st saya ni ye...harap dipermudahkanlah...Amin..esok checkup..darah HB ni confrim dpt pen merah..tak kisahla..dah muak dah telan ubat besar2 ni..tak naik gak nak wt mcm mana kan..skrg checkup 2 minggu sekali..makin kerap jumpe makin kerapla kene bebel ni..tp ibu tak kisah janji ibu tau perkembangan baby ibu sehat..ok la see u all next time ek!!!!!!
tata!!!!! salam. :)




"SeNtiasa kEkaLkaN kAsiH sAyaNG BERsaMa"