WELCOME TO MY BLOG..

Dedikasi khas buat ibuku,suamiku & teman-temanku yang dicintai!

Friday, August 27, 2010

Selamat Berpuasa!!

Salam semua lama dah tk update blog ni..yela mood sentiasa berubah-ubah..Pastinya tahun ni memberi makna berharga bagi saya sebab 1st time berpuasa sebagai isteri. Kalau dulu harap mak semua..kali ni kenelah usaha sendiri bangun sahur masak untuk suami..hehehe..nasib dapat suami yg tak cerewet bab makan...rutin harian dalam bulan puasa ni selalu tiap pagi saya akan bangun pukul 4pagi untuk aktiviti masak memasak..hehehe..selalu simple2 je sebab suami kurang selera sangat bila mkn waktu pagi. Selalu masak 2 atau 3 jenis lauk dah cukup. Time berbuka pun sama kena masak juga. Jaranglah pergi ke bazar sebab suami suka makan di rumah. baguskan..jimat! hehehe..Masih teringt kata-kata suami time kat dapur di subuh hari itu..dia kata dia sangat sayang kat saya...banyak pahala dapat sebab sediakan makan minum dia..hehehe..terharu sgt!! mekasih abg..su pun sayang abg juga! :)




ok la dipendekkan cerita saya ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA semua ye! Moga segala amal ibadat kita akan diterima dari Allah s.w.t....AMIN :)

"SeNtiasa kEkaLkaN kAsiH sAyaNG BERsaMa"